Over ons

MachineparkPand

In de voorbereiding werken wij met Apple computers waarmee de meest uiteenlopende ontwerpen snel en functioneel gemaakt kunnen worden. Ook aangeleverde bestanden kunnen over het algemeen probleemloos verwerkt worden omdat wij de laatste versies software in huis hebben.

Digitaal drukwerk wordt vervaardigd op op-to-date digitale drukmachines. Voor grotere oplagen hebben wij de beschikking over moderne drukmachines van het merk Heidelberg die aan de huidige kwaliteitseisen voldoen.

Ook in de afwerking staan up to date machines klaar om tot een prima eindproduct te komen, zoals een Stahl vouwmachine, een Heidelberger degel voor het stanzen, rillen, pregen en nummeren van drukwerk, een Polar snijmachne, papier boormachine en een foliedruk machine.

MillieuPand

Bij Drukkerij Combi Offset hebben wij het millieu hoog in het vaandel staan. Zo werken wij met inkten die biologisch afbreekbaar zijn.
Wij werken met fsc gecertificeerd papier, wat op een verantwoorde wijze geproduceerd wordt in speciaal daarvoor aangelegde productiebossen. Afvalpapier wordt verwerkt tot nieuw papier of karton.

Vraag hier een offerte aan!